Política de privacitat

Aquesta Declaració de privadesa cobreix les pràctiques d’informació referents al lloc web Deixatguiar.com i les aplicacions per a dispositius mòbils que enllacin aquesta Declaració de privadesa.

Deixa’t Guiar es compromet a protegir la privacitat de les persones que visitin el lloc web Deixatguiar.com ( “Visitants”) i les persones que es registrin per utilitzar els Serveis que es defineixen més a baix ( “Usuaris”). Forma part de la política de Deixa’t Guiar el respecte de la seva privacitat respecte a qualsevol tipus d’informació que pugui ser recollida durant el funcionament del lloc web i aplicacions.

RECULL:

  • Deixatguiar únicament sol·licita informació personal que realment necessiti.
  • Deixatguiar únicament emmagatzema informació personal necessària per al seu compte d’usuari; Esborrem informació que no és necessària.
  • Deixatguiar no comparteix la seva informació personal amb ningú excepte per a complir la llei, desenvolupament dels nostres productes o la protecció dels nostres drets. Deixatguiar no comparteix la seva informació personal amb tercers.

Si vostè té preguntes sobre l’eliminació o correcció de les seves dades personals, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@deixatguiar.com

Política de Privacitat de Deixa’t Guiar

1 Informació recopilada automàticament. Igual que la majoria dels operadors de llocs web, Deixa’t Guiar recull informació d’identificació no personal que navegadors web i servidors, típicament fan disponible, com ara el tipus de navegador, idioma de preferència, lloc web de referència i la data i hora de cada sol·licitud del visitant. El propòsit de Deixa’t Guiar per recollir informació d’identificació no personal és el de millorar el coneixement de com els visitants de Deixatguiar.com usen el seu lloc web. De tant en tant, Deixa’t Guiar pot alliberar informació d’identificació no personal en el seu conjunt, per exemple, mitjançant la publicació d’un informe referent a les tendències en l’ús del seu lloc web.

A més, les aplicacions mòbils de Deixat Guiar poden recopilar certa informació automàticament, com el tipus de dispositiu mòbil que s’utilitzi, ID única del dispositiu mòbil, adreça IP del dispositiu mòbil, sistema operatiu del dispositiu mòbil, el tipus de navegador d’Internet que utilitza i informació sobre la manera d’utilitzar l’aplicació. Deixa’t Guiar no recull ni rastreja dades referents a localització en temps real procedent del seu dispositiu mòbil.

2 Estadístiques Agregades. Deixa’t Guiar pot recollir estadístiques sobre el comportament dels visitants del seu lloc web o aplicacions. Deixa’t Guiar pot mostrar aquesta informació en públic o proporcionar-la a uns altres. No obstant això, Deixa’t Guiar no revela informació d’identificació personal que no sigui com la que es descriu més avall.

3 Informació Proporcionada per l’Usuari. Al registrar-se per utilitzar un servei, Deixa’t Guiar requereix que vostè proporcioni informació personal de contacte, com el nom, nom de companyia i adreça de correu electrònic ( “Informació proporcionada per l’usuari”). Addicionalment, si vostè decideix comprar funcions addicionals com ara actualitzacions, Deixa’t Guiar pot recopilar informació de targeta de crèdit o PayPal. Deixa’t Guiar recull aquesta informació només en la mesura que sigui necessari o apropiat per complir el propòsit de la interacció de l’usuari amb Deixa’t Guiar. Aquesta informació proporcionada per l’usuari es manté com a part del seu compte d’usuari fins que aquest compte d’usuari sigui cancel·lat bé per vostè o bé per Deixa’t Guiar. Deixa’t Guiar elimina la informació personal que no sigui necessària per complir el propòsit de la interacció de l’usuari amb Deixa’t Guiar. Deixa’t Guiar no revela informació d’identificació personal que no sigui com la que es descriu més avall.

4 Intercanvi d’Informació Emès per l’Usuari. Deixa’t Guiar revela potencialment identificació personal i informació d’identificació personal únicament a aquells dels seus empleats, contractistes i organitzacions afiliades que (i) necessiten conèixer aquesta informació per poder processar-la en nom de Deixa’t Guiar i (ii) que han acordat no revelar als altres. Alguns dels empleats, contractistes i organitzacions afiliades poden estar situades fora del seu país origen; mitjançant l’ús del Servei de Deixa’t Guiar, consentiu a les pràctiques de la transferència d’aquesta informació als mateixos.

Deixa’t Guiar no compartirà, vendrà, llogarà ni intercanviarà potencialment identificació personal i informació d’identificació personal a tercers per a fins promocionals. A més dels seus empleats, contractistes i organitzacions afiliades, com està descrit més amunt, Deixa’t Guiar revelarà potencialment identificació personal i informació d’identificació personal únicament (i) en resposta a una ordre de citació judicial, o procés legal similar, o quan (ii) Deixa’t Guiar tingui en la creença que aquesta revelació és raonablement necessària per protegir els béns o drets de Deixa’t Guiar, terceres parts, o del públic en general.

Si vostè és usuari registrat del lloc web o aplicacions Deixa’t Guiar i ha facilitat adreça de correu electrònic, Deixa’t Guiar ocasionalment pot enviar-li un email per informar-li sobre noves característiques, sol·licitar els seus comentaris, o simplement mantenir-lo al dia amb les novetats referents a Deixa’t Guiar i als nostres productes. Si vostè ens envia una sol·licitud (per exemple a través d’un correu electrònic de suport o per mitjà d’un dels nostres mecanismes de retroalimentació), ens reservem el dret de publicar-ho amb la finalitat d’ajudar a aclarir, respondre la seva sol·licitud o per ajudar a donar suport a altres usuaris.

5 Protecció de la Informació proporcionada per l’Usuari. Deixa’t Guiar pren totes les mesures raonablement necessàries per protegir contra l’accés no autoritzat, ús, alteració o destrucció d’identificació personal i informació d’identificació personal. Vostè pot optar per sortir de tota la recopilació de dades mitjançant la supressió del seu compte Deixa’t Guiar i deixar d’utilitzar el Servei.

6 Galetes. Una galeta és una cadena d’informació que un lloc web emmagatzema a l’ordinador del visitant, i que el navegador de l’usuari proporciona a les pàgines web cada vegada que el visitant torna. Deixa’t Guiar utilitza cookies per ajudar a identificar i seguir als visitants així com per visualitzar el seu ús en el lloc web Deixa’t Guiar i les seves preferències d’accés al lloc web. Els visitants de Deixatguiar que no desitgin tenir les cookies en els seus ordinadors han de configurar els seus navegadors per rebutjar les galetes per a poder fer servir el lloc web Deixatguiar, amb l’inconvenient que certes característiques del lloc web no podran funcionar sense l’ajuda de les galetes .

7 Anuncis Publicitaris. Les aplicacions mòbils poden ser recolzades a través de la publicitat i poden recollir dades per ajudar a l’aplicació a mostrar anuncis. Els anuncis que apareixen al lloc web Deixatguiarl o en les aplicacions mòbils poden ser lliurats als usuaris mitjançant socis de publicitat, que poden establir galetes o utilitzar d’alguna manera part de la informació recollida per l’aplicació, inclòs l’ID únic d’identificació de el dispositiu mòbil i el seu número de telèfon mòbil ( “Informació Recopilada Automàticament”). Aquesta informació recopilada automàticament permet al servidor d’anuncis reconèixer el seu ordinador o dispositiu mòbil cada vegada que ells li envien una publicitat en línia per recopilar informació sobre vostè o altres que facin servir el seu ordinador. Aquesta informació permet a les xarxes d’anuncis, entre altres coses, realitzar determinats anuncis que ells creuen que seran de major interès per a vostè. Vostè pot optar per abandonar aquests anuncis mitjançant la desinstal·lació de les aplicacions mòbils. Aquesta política de privacitat cobreix l’ús de la informació recopilada automàticament per Deixatguiar i no cobreix l’ús d’aquesta informació per part dels anunciants.

8 Nens. Deixat Guiar no utilitza les aplicacions per sol·licitar conscientment dades de mercat als nens menors de 13 anys. Si un pare / tutor que tingui coneixement que el seu fill / a ens ha proporcionat informació sense el seu consentiment, ell o ella ha de contactar amb nosaltres a info@deixatguiar.com. Esborrarem aquesta informació dels nostres arxius dins d’un termini raonable.

9 Modificació de la Política de Privadesa. Encara que la majoria dels canvis tendeixen a ser menors, Deixat Guiar pot canviar la seva política de privacitat de tant en tant. Deixa’t Guiar anima els visitants a comprovar amb freqüència aquesta pàgina per a qualsevol canvi en la seva política de privacitat. No obstant això, Deixa’t Guiar li notificarà de canvis materials en els termes mitjançant la publicació d’un avís a la seva pàgina web i / o enviar un e-mail a l’adreça de correu electrònic que va proporcionar en el moment de la inscripció a Deixatguiar. L’ús continuat d’aquest lloc després de qualsevol canvi d’aquesta política de privacitat, constituirà la seva acceptació de tals canvis.

10 Consentiment. En utilitzar el Servei, vostè ens consent el processament de la Informació Proporcionada per l’Usuari així com de la Informació Recopilada Automàticament com estan establerts en aquesta Declaració de privadesa constituïda per Deixa’t Guiar. Totes les activitats es duran a terme a Espanya. Si vostè resideix fora d’Espanya, la seva informació serà transferida a Espanya i es procedirà i emmagatzemarà allà sota els estàndards de privacitat d’Espanya. Mitjançant l’ús dels nostres serveis i el subministrament d’informació a nosaltres, vostè accepta aquesta remissió i la seva corresponent processament a Espanya.